nieuwbouw

Heeft u een kavel en wilt u uw droomhuis realiseren? Dan heeft u natuurlijk een architect nodig die een ontwerp voor u opstelt. Hiervoor bent u bij Doris Architectuur helemaal op de juiste plek.

Als u bij ons een ontwerp aanvraagt dan sturen wij u per e-mail een bevestiging. Eventueel vragen wij u dan nog om enkele, ontbrekende gegevens. Als wij akkoord zijn gegaan met uw aanvraag bieden wij u binnen twee werkdagen twee opties aan. Tijdens een telefonisch overleg inventariseren wij uw wensen. Aan de hand van deze inventarisatie leveren wij u binnen vijf werkdagen een kavel analyse en een volume studie. Als u hiermee akkoord gaat dan sturen wij u ook nog een schematische plattegrond en een 3D-visualisatie.

 

Nieuwbouw

Het realiseren van een droomhuis is niet iets dat u helemaal alleen kunt doen. Hiervoor heeft u in ieder geval een professionele architect nodig die de nieuwbouwwoning voor u ontwerpt. Als u bij ons een aanvraag doet voor een ontwerp dan wordt deze getekend door een architect met een ruime ervaring.

Ontdek onze voordelen

Door ons in te zetten voor het opstellen van een ontwerp voor uw droomhuis, profiteert u voor één vaste prijs van de volgende voordelen:

- Een kavelanalyse: met deze analyse weet u onder meer welke mogelijkheden uw kavel u bieden en wat de financiële consequenties zijn.

- Een volume studie: dankzij onze volume studie weet u wat de mogelijkheden op uw kavel zijn en wat er op kan worden gebouwd.

- Een materiaal voorstel: dankzij ons materiaal voorstel weet u welke materialen u voor de bouw dient aan te schaffen.

- Een 3D-visualisatie: met ons 3D-ontwerp krijgt u een beeld van hoe uw droomhuis eruit komt te zien.

- Een indicatie van de totale bouwsom: met deze indicatie weet u precies hoeveel u aan de bouw kwijt bent.

Volgende stap