verbouw

Kenmerken :

Wilt u een deel van uw woning verbouwen, zoals de woonkamer, zolder, slaapkamer, keuken of badkamer? Dan kunnen wij u hier uitstekend bij helpen. U kunt bij ons online een ontwerp aanvragen voor de ruimte die u wilt verbouwen. Vervolgens krijgt u van ons dan een bericht. In dit bericht bevestigen wij uw aanvraag of vragen wij om de ontbrekende gegevens. Nadat wij akkoord zijn gegaan met uw aanvraag bieden wij u binnen twee werkdagen twee opties aan. Tijdens een telefonisch overleg bespreken wij de twee opties met u en passen wij het ontwerp helemaal aan naar uw wensen.

Met het schetsontwerp kunt u een aannemer of een interieurbouwer benaderen.

 

Interne verbouwing

Voor een interne verbouwing kunt u nu gebruikmaken van onze betaalbare service. Tegen een vaste prijs sturen wij u namelijk een op maat gemaakt ontwerp toe. Hiermee kunt u de verbouwing aan uw woonkamer, zolder, badkamer, keuken of slaapkamer goed uitvoeren en behaalt u het gewenste resultaat.

Ontdek onze voordelen

Met ons schetsontwerp kunt u uw verbouwing dus op maat laten uitvoeren. Uw woning wordt dan helemaal naar uw wens. Als u gebruikmaakt van onze dienst, dan kunt u voor één vaste prijs profiteren van de volgende voordelen;

Een ontwerp op maat: het ontwerp is helemaal aangepast op de grootte van de te verbouwen ruimte.

- Een budgetcheck: dankzij de budgetcheck weet u welk bedrag u aan de verbouwing kwijt bent.

- Een bouwkundige tekening: u krijgt een professionele tekening van onze architect. Het is voor uw aannemer dan goed duidelijk welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

- Een 3D visualisatie: dankzij de 3D visualisatie heeft u een goed beeld van hoe de ruimte er na de verbouwing uitziet.

- Een bouwaanvraag indicatie: wij geven u altijd een indicatie van het bouwbesluit en de bouwaanvraag. u weet dan wat u kunt verwachten als u uw bouwvergunning bij uw gemeente aanvraagt.

Volgende stap