Over Ons

Wij zijn een architectenbureau met een ruime ervaring van meer dan tien jaar. Bij ons kunt u online ontwerpen bestellen die door een architect zijn opgesteld. Aangezien wij enkel werken met deskundige architecten, kunnen wij u voorzien van de mooiste ontwerpen op maat.

Doris Architectuur is deze online service gestart, omdat wij vinden dat een architect voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Bij ons kunt u dan ook een 3D-ontwerp voor een verbouwing en aanbouw of uw droomhuis bestellen tegen een betaalbare prijs.

Voor onze online diensten hanteren wij vaste prijzen. Wij zijn dan ook zeer transparant. Onze diensten zijn verdeeld in de volgende drie categorieën.

Verbouw

Verbouw: hierbij gaat het om interne verbouwingen, zoals het verbouwen van uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of zolder. Hiervoor leveren wij u een ontwerp van de gewenste verbouwing. Dit is een ontwerp voor de ruimte die u wilt verbouwen.

Aanbouw

Aanbouw: Ontwerp voor een externe verbouwing. U kunt hierbij denken aan een carport, garage, erker of opbouw.

Nieuwbouw

Nieuwbouw: Een compleet ontwerp voor uw droomhuis.

De diensten die wij leveren

Doris Architectuur hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Als u online een ontwerp bij ons heeft bestelt dan krijgt u hiervoor het volgende:

Een plattegrond op maat

Een 3D ontwerp

Een indicatie van het bouwbesluit en de bouwvergunning

Een materiaaloverzicht en een budgetcheck

Een indicatie van de totale bouwsom.

De doelgroepen waar wij ons op richten

Als veelzijdig bedrijf richten wij ons op verschillende doelgroepen. Dit zijn onder meer particulieren die:

Thuiswerken: mensen die thuis gaan werken en hiervoor een werkruimte willen realiseren. Meer ruimte in hun woning krijgen: dit kunnen mensen zijn waarvan de kinderen op zichzelf gaan wonen. Hun ouder(s) in huis halen en gaan mantelzorgen. twijfelen over een verbouwing of de verkoop van hun woning. Een huis willen kopen en willen weten wat de mogelijkheden zijn.

Kortom; onze diensten zijn dan ook transparant, betaalbaar en toegankelijk.