aanbouw

Kenmerken :

Wilt u graag een externe verbouwing uitvoeren? Dan kan Doris Architectuur u hierbij helpen. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte ontwerp voor uw nieuwe aanbouw, carport, garage, erker of opbouw.

Bij ons kunt u online een ontwerp aanvragen voor de externe verbouwing die u wilt uitvoeren. Nadat u een ontwerp heeft aangevraagd, sturen wij u per e-mail een bevestiging. Eventueel vragen wij u dan ook om enkele ontbrekende gegevens. Nadat wij akkoord zijn gegaan met uw aanvraag bieden wij u binnen twee werkdagen twee opties aan. Tijdens een telefonisch overleg nemen wij de opties dan met u door en passen wij het ontwerp aan zodat het helemaal naar uw wens is.

Met een 3D schetsontwerp van ons kunt u een aannemer benaderen. 

Externe Verbouwing

Voor een externe verbouwing, zoals het bouwen van een dakkapel, een serre, carport, aanbouw of opbouw kunt u heel eenvoudig gebruikmaken van onze betaalbare service. Tegen de vaste prijs van 899 euro sturen wij u een op maat gemaakt ontwerp toe. Hiermee kunt u de externe verbouwing aan uw woning goed uitvoeren en behaalt u een perfect eindresultaat.

Ontdek onze voordelen

Met een schetsontwerp van ons kunt u de verbouwing sneller door een aannemer laten uitvoeren. Als u gebruikmaakt van onze handige service dan leveren wij u voor één vaste prijs een aantal voordelen:

- Een ontwerp op maat: het ontwerp is helemaal aangepast op de grootte van de te verbouwen ruimte.

- Een budgetcheck: dankzij de budgetcheck weet u welk bedrag u aan de verbouwing kwijt bent.

- Een bouwkundige tekening: u krijgt een professionele tekening van onze architect. Het is voor uw aannemer dan goed duidelijk welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

- Een 3D visualisatie: dankzij de 3D visualisatie heeft u een goed beeld van hoe de ruimte er na de verbouwing uitziet. - Een bouwaanvraag indicatie: wij geven u altijd een indicatie van het bouwbesluit en de bouwaanvraag. U weet dan wat u kunt verwachten als u uw bouwvergunning bij uw gemeente aanvraagt.

Volgende stap